Monday, March 23, 2009

She'rek


keldai dungu negeri
Kamu bebal lagi dungu
Menjadi perkakas tunggangan
Si bacul sombong,pemilik hatipedal yang gelap pekat.

............Selamat Malang Demokerasi...uhuk..uhuk..hukkk!!!!!

Satira ini kalau kamu tidak mengerti tidak mengapa aku maafkan kamu,tapi aku amat ralat kalau kamu juga dungu seperti Keldai yang itu...ha..ha..ha

Ps: She'rek merujuk kepada binatang mamalia yg tak betelo yg sukar di jelaskan jantinanya

6 comments:

benludin said...

posisi keldai tu kena mengena dgn iklan lampu dlm blog aku..haha!

Insan Bokoh said...

Hahaha!!! bro... teringat iklan handiplas.. ada lagi kat dlm gerobok kat umah tu! Tapi misai keldai ni mcm speedy gonzales nyer misai.. tumbuh kat tepi2 jer.. hehe...

kulupSakah said...

keldai kuat mendengki kata omputeh (donkey)

Anonymous said...

perrghhh..memang she´rek habis ahhhhhhhhhhhh...

exotic ! exotic !

-kaca-

Purple Crayon said...

bro, ringkas tapi padu dan jitu isinya.pedas dan pedih juge klu ada sesiapa yg tunas rasanya masih padu la hehehe.

ubilepih said...

1)Keldai memang suka menonggeng

2)Sebab selalu kena handyplast lah misai jadi jarang..ha..ha..kamu ape kabar sis

3)Jgn Donkey kat org tak baik..ha..ha

4)Nama pun keldai kaca..gitu la tetap lah keldainya

5) Purple lama tak menjelma..ha..ha kamu sihat?..tak balik raya ke Perak?..ha..ha..sis wa sudah out dari bukit tinngi la..