Sunday, May 2, 2010

PONTIANAK GUA MUSANG



Hari 1:

Bzzzzzz...bzzzzz...zzz
Aslamualaikum.......

Wa terima SMS dari no: 01228xxxxx.
Wa tak kenal no tu so wa ignore je...
Selang beberapa jam kemudian..
Ring..ring...ring...
Wa tengok nombor tetera nombor yg sama
Wa angkat...wa hello...
Pause...diam...klik..letak..

Hari 2:
Malam..
Ring..ring..ring...
01228xxxxx..lagi...wa ignore...
Pantang wa...nak layan mende-mende gini...

3 minit berselang

Bzzzz...bzzz,,,bzzzz

Sms dari 01228xxxxx:

Aslmkm,i fida,i tk pasti ni no sape
Sama ada no kwn i @ tidak...
Sbb kwn i yg bg no ni.
I perlu jmpa kwn i sbb
ada assgment
yg prlu i settlekn.
kwn i namanya Atika..
jika u dh bca
Sms i,blh reply tak sama ada
ini no atika@ tidak..

terima ksh & maaf mganggu.....

Wa reply:

Kamu salah...!!!!

Semenjak hari itu:

Malam-malam wa terdengar telepon wa
ketawa tiba-tiba, kadang-kadang menangis tiba-tiba..
ada juga meraung dan mengilai...ha..ha..ha...
so malam-malam wa letak telepon tu jauh dari pembaringan.

13 comments:

IKRAB family said...

:).
smile always bro.
pc.

kuntilanak said...

pontianak gua musang kena la kecek kelate

Pengembara silam, said...

Wah sadisnye...hehe...Baik cari pontianak bukit telor....hehe

WanBeruas said...

..kawan wa keja Bomba bila bertugas malam paling banyak dapat call dari line 999 tapi bukan kecemasan..semua panggilan dari 'insan kesunyian'..urut dada dia melayannya..he hee..

zam ali said...

lu kena kawan dgn azlan la brother...

jawa peranakan said...

put on silent mode bro.. hanya guna gegaran sahaja..

benludin said...

bagi nombor tu kat jejaka sunyi mcm ron jeremy ...atau midun pagar sasak! hahaha!

aku said...

bela je tipon tu..
kot2 bleh bg call free
tih tih tih

ummzaid said...

takutnya..

akiart said...

seram wa baca entry ni,,,berdiri bulu roma

Hashim Zabidi said...

Kalau gua, gua mesti tanya nombor punya. Rezeki ada dimana-mana. Tuhan tentu tersenym-senyum. Kalau tak percaya tanya Samy Vellu.

ubilepih said...

1)kalau wa masih boleh tersenyum
itu menunjukan skru kepala wa dah longgar atau wire dah putus.

2)make daroh campor buduk pontianak ni.

3)pontianak ni mengilai rasa telo..

4)manusia dah ilang keseimbangan

5)kasi midun kamarsutrakan pontianak ni,,,haha

6)JP yup wa dah buat dah..dan dah bagikat bomoh kalau pontianak tu buat
hal lagi nanti siap kena sembur jampi
serapah...

7)wa takut nantinya wa yg makan free
kat mental hospital bro...

8)Zam lan lain dia Manco.
.ha..ha

9)Memang menakutkan Puan..

10)Beli bulu roma...aku gugur bulu roma

11) Ini Pontianak sakit Pak..ha.ha

meorazor said...

hahahahahaahah!

'kamu salah!'

mmg jujur bro!