Thursday, May 1, 2008

Rating


Segalanya berlaku secara tidak sengaja...gua punye kawan Benhaper..yang suka merayau dalam blog orang...tetiba termasuk dalam blog meat-bahasa,wow brother ni punya Blog cun giler beb....

nak jadi citer kat blog bro ni ada website yang boleh bagi rating kat blog-blog yang ada...so gua pun nakal-nakal tangan cuba lah....nah result nya kat sebelah kanan nunnnn....ha..ha..Meat-bahasa cakap komputer tak buat silap...so aku kira yang sebenarnya GENIUS lu orang yang rajin masuk Blog gua,bukan gua.Terima kasih lah kerana sudi membaca apa yang gua merapu kat sini...ha..ha..terima kasih gak kat Benhaper.

2 comments:

benharperbeludin said...

blog gua cuma standard HIGH SCHOOL jeh...hahaha

benharperbeludin said...

bila tgk roti tu aku frust sbb lama dah mengidam tp tak dapat2...bila p je kopitiam tu ada je mat poltik lepak ..cancell....