Friday, October 24, 2008

Coming soon: SERPICO


CAST:
Al Ubino
- Frank Serpico
Jawa Peranakan
- Bob Blair
Ben Ludin
- Tom Keough
Intan
- Leslie




Production Credits:
En.Kamrul
- Director
Din Public
- Producer
Aji Don
- Book Author
Lan Benta
- Book Author
Din Ketor
- Screenwriter
AdiZakat
- Screenwriter


Plot Synopsisby Lucia Bo


Dalam sejarah pilem Boleland tidak penah watak polis di gambarkan sebagai orang jahat.Ianya taboo di dalam negara Boleland.Pilem2 cerita polis mesti tunjuk polis baik macam Malikat.
Semua mesti sebaik polis-polis dalam drama Gelak Khas.Begitu juga dengan Serpico
beliau ada lah watak polis yang baik macam wali.Jangan sampai anda lupa untuk menonton pilem yang bakal memecahkan kotak pejabat ini.

Utusan Meloya: Pilem cerita polis terhebat yang pernah di hasilkan oleh
pengarah yang hebat.



Majalah Wanita
: Hero nya awwwwww...handsome nya!!!!
wajib tonton 100X



Majalah Pancing
: Joran dalam pilem ini panjang-panjang

Majalah Pauh: Tergoda dengan Misai Serpico...lelaki paling sexy seMalaya

Majalah Al Selam: Di jamin tiada adengan ranjang dalam pilem ini...boleh bawa
nenek umur 80thn untuk menonton bersama


p/s: Setelah menonton pilem ini tolong bagi berapa bintang untuknya.

19 comments:

jawa peranakan said...

CISSSS!!!
HA!! HA!! HA!!!
TAHUN BILA PUNYA FOTO TU BRADER?!!

CUTE BEB...

jawa peranakan said...

bro..watak bob blair tu skripnya bagi bunyi jawa sikit ye..baru la international..boleh tembusi pasaran indonesia..

Anonymous said...

salam. Mempelawa anda untuk vote di www.musicforum2007.blogspot.com. TQ.

-aria.

usain bolt said...

bro..
ni filem aksi atau filem komidi?

husin lempoyang said...

shooting kat mana ni?

aku cadangkan pegi shooting kat melaka..ada peluang si hero dapat anugerah dato' sebab mempromosikan melaka..lagipun hero org pahang..sama negeri dengan pemberi anugerah..

benludin a.k.a Dato` SRK said...

hahahaha...lawak of the year!

manyak betut..kalau itu pilem ada polis jahat..memang tarak lepas itu SIRIM la....eehh...silappp..FINAS leerrr...

ubilepih said...

1)JP itu gambar Al ubino masa Vibrant dulu...Dialog jawa no prob...lu kasi bikin bole?

2)Anon...Insy

3)Mr Hussin Bolt..Cari kat All movie.com untuk citer sbenar.

4)En.Hsn Lmpoyang...aku tak bole masuk melaka..sebab aku kturunan Jbat.

5)Gelak Khas the movie

benludin said...

Tuan direktor nya kaki ZzZZzz..leh laku ke filim ni?

haha

benludin said...

komen majalah URTiBi
"scene hero berendam dalam kolam renang tu, beliau akan nampak lebih sexy kalau bulu dada dan bulu betisnya lebih lebat"

benludin said...

majalah al-selam:
"penulis yang berbakat spt AdiZakat tu mmmg amat sesuai. Selepas penonton menonton filim ini,pasti dia org terus mmbayar zakat"

ummzaid said...

manyak kleatip la lu incik..
kena buat promosi hebat ni..hehe..

Anonymous said...

kakakakiokk!! Misai lu mahal siott!! Buat teknik rebonding la rambut tuh.. Hehe.. Tapi apa2 pun, bro... kehanseman mu terserlah. (Nina)

ubilepih said...

1)Dia punya teknik mempromosi pilem-pilem dia dalam tidurnya yg lena.
Suruh en.kamarool bayar zakat.

2)Pn..tq..jgn lupa nonton..

3)Nina tq..kan Al Ubino tu orang Itali..:)

jawa peranakan said...

ni boleh lawan filem BUDAK KELANTAN ni..aku cadangkan tajuknya dtukar kepada BUDAK PAHANG..

lepas ni aku pun bercadang nak buat filem BUDAK JAWA..

hussin lempoyang said...

itu misai ka tanglung?

INTAN RH said...

uiks...royalti utk watak leslie lum dpt... :P

ubilepih said...

1)JP..Budak Jawa boleh..Badak Jawa pun bole..sps tu dah endangerd..ha..ha

2}Itali campur cina itu dapat misai Shoalin tu..ha..ha..

3)Masuk buku dulu ekkk...ha..ha..nanti tanya En Kaamarool

usain bolt said...

setelah menonton filem ini, saya dengan ini bersetuju untuk menganugerahkan bukan satu bintang..bukan dua bintang..bukan tiga bintang..tapi HARIMAU BINTANG kepada filem ini..

syabas dan tahniah kepada semua pihak yang telah menjayakan pembikinan filem ini..

ubilepih said...

En usain..tq..itu arimau bintang nanti wa bole buat pet.jgn ada yang bagi BINTANG TIGA sudah la nati masuk ISA wa..ha..ha