Thursday, June 12, 2008

Lukisan Alia



Bumi ini semakin panas
Payungkan lah kami
Kami masih ingin bermain,menari bersama angin
Hembuskan lah bayu.

P/s Saya kutip lukisan anak comel 5 tahun ini dari Abahnya,
Lalu saya bingkaikan,dengan harapan agar Alia dapat
menjadikan ia perhiasan kamar hidupnya.

Kalau hendak menatap wajah Alia sila kelip Benharper kat sebelah

3 comments:

Anonymous said...

ini lukisan yang berbentuk naif,lukisan mcmm ni ada nilai dari segi bentuk dan kejujurannya...

Anonymous said...

dan gua sedang lagu only yesterday,carpenter ni..what a nice tunes..hehe(meor)

PARADISE THEATRE said...

Lukisan tu anak Benharper lukis,aku just suka bagi galakkan tuk dia..aku tegok dia ada bakat,ada touch..
Tu lagu gua muda remaja dulu zaman sekolah-sekolah...sekarang da beruban tapi macam lu gak JIWA masih suka pesta-pesta..ha..ha